Lleida , 15 , 16 i 17 de Juliol del 2011
Taller vivencial: Morir conscientment

El viatge més gran és un programa dedicat a assistir les persones per morir conscientment . Això significa que tractem de mantenir la consciència intacta per al viatge de la mort i més enllà. Aquest seminari està dissenyat per a totes les persones involucrades en el procés de la mort: la persona que s’està  morint, els membres de la família i amics. A totes se'ls ofereix un missatge d'esperança que ajuda a restituir la dignitat i la pau en el procés de la mort. (vegeu programa)

El Centre de la Totalitat és dirigit  per Oshun DuBellay (CALIFORNIA-EE.UU.) i surt del seu propi viatge interior i delseu continu compromís per descobrir la sevamés profunda autenticitat per expressar plenament l'essència del món. És un viatge per elevar la consciència i la connexió amb la saviesa interior. Oshún ha creat aquest treball per compartir algunes de les eines i dels processos que ha descobert en el seu camí com un mitjà per recolzar i guiar els  altres en el seu propi viatge. Ella s'uneix a un grup de sanadores i facilitadores dedicades a portar la consciència a la humanitat.

Oshún porta una profunditat poc comuna de la saviesa i una amplitud de coneixements de les modalitats de sanació a cada sessió. Independentment de quin és el nivell que vostè triï per treballar, pot estar segur que està en mans competents i amoroses amb els seus gairebé vint-i-cinc anys d'experiència en l'exploració del camp per celebrar les alegries dels altres, escoltar i compartir tot el que l'Esperit de coccióPROGRAMA I HORARI:
Divendres dia 15 tarda:sortida a Montserrat per celebrar una cerimònia a la Mare Terra. (Opcional).
Dissabte dia 16: de 10 a 5 de la tarda. Després del sopar es farà una cerimònia.
Diumenge dia 17: de 10 a 5 de la tarda.

PREU: 160€


Pot fer la inscripció trucant per telèfon: 973 501 503 i 639 610 603

formulari


• El seminari serà impartit en anglès i / o francès (hi haurà traducció)
• Si necessita allotjament pot consultar-nos, podem facilitar-li l'adreça d'un petit hotel molt a prop d'on es realitza el seminari.


ADREÇA:   Servei de Suport al Dol de Ponent.
Avinguda Blondel, 17, principal.    LLEIDA


Ver Servei de Suport al Dol de Ponent. en un mapa más grande