CINEFORUM

Cine Forum

el proper dijous 23 de juliol passarem el documental "Supervivientes. Las cicatrices del suicidio", d'Itziar Bernaola i Pablo Ferrán. El documental començarà a les 18h. i després farem debat sobre el tema fins a les 20:00h. El lloc serà al FeSalut a la Sala Polivalent (C/ Henry Dunant, 1).

L'entrada serà gratuïta per a les persones que varen participar a la jornada “Suïcidi en Joves i Adolescents” i també per a les persones que són sòcies-col·laboradores del Servei. Per a la resta de persones, l’entrada tindrà un preu simbòlic col·laboratiu de 2€ per a qui vulgui acompanyar-nos aquell dia.

Donat que les places són limitades, preguem reserva de plaça. T'hi esperem!   

 

TARGETA ROSA DEL FESALUT. AVANTATGES PELS ASSOCIATS

Cine Forum

Les persones sòcies col·laboradores del Servei de Suport al Dol de Ponent tenen dret a gaudir dels avantatges i descomptes que oferix la targeta rosa del FeSalut. Com a membre d'una entitat adherida a FeSalut, s'obtindran millors preus en entrades a piscines, teatres, museus, serveis de fisioteràpia o en centres de dia per a gent gran, entre d’altres. SI ets soci del Servei de Suport al Dol de Ponent ja ens pots demanar la teva targeta personalitzada.

VOLS FER-TE SOCI/A DEL SERVEI DE SUPORT AL DOL DE PONENT?

Amb el teu suport individual podem acompanyar a persones malaltes, a persones que es troben al final de la vida i a les seves famílies en el seu dol sense importar la seva edat, sexe, origen ni condició econòmica.

Amb una petita aportació pots contribuir a fer arribar a totes les persones i les famílies la calor, la nostra estimació i sobretot, l'ajut de professionals especialitzats.

Si vols més informació pots trucar-nos al 973 503 501 o al 639 610 603 i t’explicarem personalment com pots contribuir-ne.

 

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS A IVARS L’11 DE JULIOL

Es tracta d'una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d'un ordre harmònic i profund.
 
Cada persona que va a constel·lar escull entre els participants a qui vol que representin els personatges de la situació que vulgui treballar i amb ells es realitzarà la dinàmica.

Complementarem el treball amb tècniques d’Arun Tacte Conscient que ens ajuden a entendre i apreciar la bellesa de l’observació interna, a ser tu mateix sense intentar canviar res. 
I amb el Tarot i els oracles como un mitjà a través del qual  ajudar la persona a prendre conciència del moment present.

11 Juliol
KARUNA
carrer Jardí 23
Ivars d'Urgell, Lleida

10:00 a 20:00h

Preus:
Constel·lar la teva situació en grupo: 45€
Participar en la constel·lació d’altres: 20€
Si vols fer una constel·lació individual, regressiò o gestalt 50€
(concertant cita previa)

 

SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK

Us recordem que podeu seguir tota l’actualitat i novetats del Servei de Suport al Dol de Ponent i informació útil sobre el dol a la nostra pàgina del Facebook: https://www.facebook.com/ServeideSuportalDoldePonent?ref=hl

A més, podràs deixar els teus comentaris i opinions, proposar activitats o plantejar debats que creguis poden interessar a d’altres persones que com tu, estan en dol o els pot ajudar parlar del tema.