Xarxa Social
NOVA GUIA SERVEI DE DOL!!!
IDIOMA - TRADUCCIONS
ACTIVITATS
“Jana, estel etern”

Llistat d'activitats realitzades

En aquest apartat podreu trovar totes les activitats que estan finalitzades. Així com el material: Pdf's,Imatges,Diapositives,Videos... que estiguin relacionats amb l'activitat una vegada finalitzada.

Us demanem que si no trobeu el material que necessiteu en ho feu saber mitjanzant aquest formulari (fer clic en l'imatge del costat ) sol·licitant clarament quin es. Gracies.

Fotos Confrència És Nadal i a Casa no hi som Tots

FOTOGRAFIES DE LA CONFERÈNCIA

ÉS NADAL I A CASA NO HI SOM TOTS

FES CLIC AQUÍ PER A VEURE-LES

 

Constel.lacions Familiars i Treball Energètic de Sanació amb Arun

El Servei de Suport al Dol de Ponent, juntament amb Karuna, Casa d’Espiritualitat , us proposem la següent activitat:
 

Constel.lacionsConstel·lacions Familiars i
Treball Energètic de Sanació amb Arun
Data: Dissabte 29 de novembre,
de 10:00 a 20:00
On: Karuna, Casa d’Espiritualitat.
Ivars d’Urgell (Lleida)
 Durant aquest taller, barrejarem el treball amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals  y de l’Esperit amb exercicis de sanació de Arun Tacte Conscient.

Si vols treballar problemes de relació que afecten la teva família d'origen, les relacions de parella, laborals o estils de funcionament propi, pots participar constel·lant la teva situació o com a facilitador de la dinàmica per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d'una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d'un ordre harmònic i profund. Cada persona que va a constel·lar escull entre els participants a qui vol que representin els personatges de la situació que vulgui treballar i amb ells es realitzarà la dinàmica.

Complementarem el treball amb tècniques de Arun Tacte Conscient que ens ajuden a entendre i apreciar la bellesa de l’observació interna, a ser tu mateix sense intentar canviar res. Arun està dedicat a la continua evolució del tacte humà creatiu, amb els components bàsics de la compassió i l’amor per al cos. Amb la ARUN es desenvolupen diferents tipus de tècniques i sistemes creatius com el Craneo-sacral, el Thai massatge, la respiració, ckua k’A, Ioga... que ens permeten veure el cos com una unitat orgànica viva.
 
Aportació:
35 € si constel·les
20 € participar sense constel·lar
(Dinar comunitari a compartir)
 
Si estàs interessat a apuntar-t’hi pots fer-ho contactant a:

 

 
 
El Servei de Suport al Dol de Ponent ara també a FACEBOOK
Per tal d’arribar a un major nombre d’usuraris/es i per poder acompanyar-vos de manera més continuada, hem obert un perfil al Facebook: https://www.facebook.com/ServeideSuportalDoldePonent
Us convidem a entrar-hi i donar-li al ME GUSTA. Des d’aquí us podrem informar més puntualment de les nostres activitats i anirem compartint informacions que ens semblin interessants així com recomanacions per portar millor el procés d’elaboració del dol. També vosaltres podeu fer-nos arribar o compartir informacions que creieu que poden agradar a d’altres persones.
Esperem que us agradi i que compartiu i ens ajudeu a difondre aquest nou canal. Pensem que gràcies a aquesta xarxa social moltes persones en dol ens trobaran amb més facilitat i podran rebre el nostre i el vostre suport solidari. Així doncs, entreu al Facebook i compartiu!
 
 
Per Nadal, al vostre costat
Bon Nadal 2014S’apropa el Nadal i un any més volem estar ben a prop vostre per acompanyar-vos en aquestes dates tan especials i donar-vos suport quan ho necessiteu.
Estem preparant dues jornades per compartir l’experiència de viure els Nadals en dol i oferir-vos recomanacions i propostes per passar aquests dies de la millor manera possible. 
 
Hi serem a Lleida el dia 18 de desembre a les 19h. (Espai FeSalut) 
               a Tàrrega el dia 19 de desembre a les 19h. (Biblioteca Pública).
Properament us enviarem més informació!
Si t'ha agradat la informació i creus que és útil, reenvia-la i comparteix-la amb els teus amics!
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 26